Skip to the content

Blue Crease Goaltending erbjuder riktig träning för riktiga målvakter. Målvakter som vill ha proffsig instruktion och tid till egen inlärning!

Fokus ligger på teknik och inlärning på detaljnivå. Alla träningar har ett eget tema och olika övningar behandlar dessa tema! Vi är också mycket noga med att förklara syftet med övningarna så att deltagarna får en ökad förståelse. Övningar anpassas efter ålder och kunskapsnivå. Övningarna kan enkelt köras i den egna föreningen.

Videofilmning är ett inslag som används mycket och som är mycket värdefullt. Målvakterna får då se sig själva från ispassen och kan där se vad som bör förbättras etc. Många målvakter har ej möjlighet till detta med sitt lag.

På teorilektionerna erbjuder vi bland annat mental träning. Detta är ett mycket underskattat ämne som många är intresserade av men få tar tag i. Eleverna tränas i att tänka rätt i olika situationer. Både på och utanför isen. Detta är träning på samma sätt som fys eller isträning.

På camp ingår varm lunch. Även kostråd och råd gällande "tillskott" tillgås vid behov.

Vi samarbetar också med många kända tränare i Nordamerika och kan därför också hjälpa till med provspel etc. i olika ligor i USA och Kanada. Varje sommar åker minst en av oss till Nordamerika för att deltaga på en camp. Detta för att utbilda oss samt få nya influenser från USA eller Kanada.

Mvh gänget på

Blue Crease Goaltending